Pallurite jaoks lõppes tugitoolispordi hooaeg

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond II (sinivalges) ja SK Imavere Forss läksid vastamisi teise liiga lõuna-lääne tsooni esimeses mängus pühapäeval Paide kunstmuruväljakul. Teist korda kuulus võit Paidele.
Paide linnameeskond II (sinivalges) ja SK Imavere Forss läksid vastamisi teise liiga lõuna-lääne tsooni esimeses mängus pühapäeval Paide kunstmuruväljakul. Teist korda kuulus võit Paidele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel pandi pallid mängu Eesti jalgpalli-meistrivõistluste teises liigas, kus kohe alguses läksid omavahel vastamisi Paide linnameeskond II ja SK Imavere Forss. Sel korral tuli võit Paidele.

Kui esimene poolaeg lõppes 1 : 1 viigiga, siis teise poolaja lõpuks olid numbrid tablool 3 : 1 võõrustajate kasuks.

SK Imavere Forss meeskonnal on see teine aasta teist liigat mängida. Meeskonna eestvedaja Jaanus Nilp ütles, et kuigi võistkonna mängijate nimekiri on lühem kui eelmisel aastal, püüdlevad nad endiselt sama või isegi kõrgema eesmärgi poole kui mullu ehk esikuuikusse. Eelmisel aastal olid nad seitsmendad. «Liigatase on küll väga ühtlane, kuid eesmärgid sellised meil on,» avaldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles