Joobes juhid ei lase kõrvalistujat rooli

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäevase üleriigilise puhumisaktsiooni käigus tabasid politseinikud Järvamaalt järjekordse laari joobes juhte. Kurioosse tendentsina ei kipu patustanud roolikeerajad masina juhtimist kainetele kaasreisijatele usaldama.

Politseinikud ja abipolitseinikud kontrollisid pühapäeval Järvamaal 1392 sõidukijuhi kainust. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Heiko Leesment andis teada, et neli sõidukijuhti oli tarvitanud alkoholi ja nende osas alustati menetlust. «Lisaks sellele tuli kuuel juhil jääda tee äärde puhkama, sest nende tervis ei olnud hiljutisest alkoholi tarvitamisest veel täielikult taastunud,» täpsustas ta. «Oma teekonda alustades need juhid suure tõenäosusega päris kained ei olnud.»

Paide politseijaoskonna patrullitalituse juht Halar Hallimäe tunnistas kontrolli tulemusi kommenteerides, et pilt ei ole hea. «See, et me tabasime joobes juhte, näitab, et neid on jätkuvalt meie liikluses,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles