Naabriplika kevadlaat ootab kauplema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kanal 2s kuuendat hooaega jooksva «Naabriplika» võttepaigas, Esna külas, toimub taas Naabriplika kevadlaat.

Esna küla seltsingu eestvedaja Ene Mikk ütles, et esimesed paarkümmend kauplejat on end 7. mail kella 10st 16ni toimuvale laadale juba kirja pannud. Tema ütlust mööda on ka toitlustajatega kokkulepped juba sõlmitud ning vähemalt kolm kauplejat on lubanud müüa jäätist. Teiste valdkondade esindajaid on vähem, mistõttu julgustab Mikk endast teada andma kõigil, kel müügiks pakkuda vanavara, talukaupa, kodumaist käsitööd või muud põnevat, mida poelettidelt ei leia. «Rõivaste ja jalatsite osas eelistame samuti kodumaist kaupa,» täpsustas Mikk. Ta rõhutas, et väga on oodatud taimede ja istikutega kauplejad ning kalamüüjad.

Kümme eurot kauplemistasu saab maksta kohapeal ning ka elektri soovist paluvad korraldajad teada anda juba registreerumisel. Seda saab teha telefonil 525 1104 või meilil enekemikk@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles