Mees, kes otsustas sahtlist välja tulla (1)

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merle Rüütel

Facebook on kõikvõimas! Tänu abikaasa postitusele saame teada, et meie oma linna mees Indrek Rüütel on avaldanud mahuka teadusliku fantaasiakogumiku. Vestluses värske ulmekirjanikuga selgub, et kvaliteedijuhina töötav mees kavatseb kirjutamist jätkata ega välista, et temagi teostest võiks kunagi vändata Avatari-taolisi kassahitte.

Merle Rüütel andis läbi suhtlusvõrgustiku teada, et hoiab käes teadusliku fantastika valdkonda kuuluvat 350leheküljelist kõvade kaantega jutukogumikku «Pimesi hüpates», mille autor ei ole keegi muu kui tema abikaasa Indrek Rüütel, kirjanikunimega Heinrich Weinberg.

Kokkulepitud ajal tuleb Paide kesklinna kohvikusse keskmist kasvu muheda naeratusega prille kandev mees. Teetassi taga juttu ajades selgub, mis innustab pereisa kirjutama, milliseid raamatuid eelistab ta lugeda ja kas kogumikule on oodata ka järge.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles