Okste vedu tuleb ajastada

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kevadine puude kärpimine paneb majaomanikud taas küsimuse ette, kuhu tekkinud oksajäägid viia. Nii Türil kui ka Paides tuleb arvestada, et päris iga kell oksi ära anda ei saa, järgida tuleb kindlaid kellaaegu.

Paide linna keskkonnanõunik Tiina Kivila ütles, et paidelased peavad sellest kevadest arvestama, et oksajäägid saab tasuta ära anda uues kohas. «Linlased on aastaid viinud oksi Pogi katlamaja territooriumile, kuhu sissepääs polnud ajaliselt kuigi piiratud. Nüüd on olukord teine,» hoiatas ta. Uus aadress on Ruubassaare tee 8, kus oksajäägid võtab vastu OÜ Androver. «Kuna tegemist on kinnise alaga, millel ees ka tõkkepuu, tuleb sissepääsuks arvestada etteantud kellaaegadega.»

Põhjus, miks okste äraandmise koht muutus, tulenes Kivila ütlust mööda uuest hankest. Senine kümneaastane leping Pogiga lõppes ning väljakuulutatud uuele hankele laekus vaid üks pakkumine. Sarnaselt Pogile, purustab ka Androver linlaste toodud oksad mõne aja möödudes hakkpuiduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles