Roosna-Alliku pööras maavaldadele selja

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Roosna-Alliku vallavolikogu otsustas neljapäevasel istungil mitte alustada ühinemisläbirääkimisi Järva-Jaani, Albu, Ambla, Kareda, Koigi, Koeru ja Imavere vallaga.

Kuu aega tagasi otsustasid Roosna-Alliku vallajuhid alustada ühinemisläbirääkimisi Paide linnaga. Roosna-Alliku vallavolikogu esimehe Aivar Tubli selgitusel ei tähenda üleeilne otsus seda, et Roosna-Alliku vald liitub pooleteise aasta pärast kindlasti Paide linnaga. «Läbirääkimistel tuleb meid võtta võrdse partnerina ja peame olema kindlad, et meie elu areneb edasi,» sõnas ta.

Tubli ütles, et ta ei näe praegu põhjust, miks peaks ühinemine Paide linna ja veel mõne vallaga lõppema halvasti. Kui aga juhtub, et nad ei saa ühinemise küsimustes kokkuleppele, tuleb Roosna-Allikul leida mõni teine kosilane. «Eks siis peame müts näpus minema Järva-Jaani poole,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles