Talgujuhtideni toimetatakse stardipaketid

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö. Pilt on illustratiivne.
Töö. Pilt on illustratiivne. Foto: Riin Luks

Esmaspäevast algas Teeme Ära talgupäeva stardipakettide jagamine talgujuhtidele, kes on oma talgud praeguseks kirja pannud.

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa looduse fondi juhatuse liikme Tarmo Tüüri sõnul sai seekordne talgute stardipakett väga sisukas ja tummine. „Loodan, et talgujuhid ei pahanda, kui nendeni jõudev stardipakett on veidi vormist väljas – pidime tänavu mahutama karpi nii palju asju, et see vaevalt kinni läks,“ selgitas Tüür. „Teisalt näitab see, et iga aastaga lisandub ettevõtteid ja organisatsioone, kes soovivad talgupäeval osalevaid vabatahtlikke innustada ning tunnustada.“

Talgupäeva partnerite ja vabatahtlike kaasabil ning talgute korras kokku pandud stardipakett sisaldab praktilisi abivahendeid ja soovitusi talgupäeva korraldamiseks. Seekordsesse stardipaketti on mahutatud esmaabitarbed, mõned töökindad, suitsuandur, prügikotirull, haavasalv, ajalehe Talguline värske number, CD-plaat mere- ja talgulugudega, talgukuulutused, veeohutuse stendi valmistamise juhised, kriisijuhend, talgunõuanded, Talguhundi kleepsud, samuti kommikott, supipakk ja tee, kerge seljakott, seemnepall, merekultuuriaasta rinnamärk ning ehitus- ja aiapoe sooduskupong. Paketi saavad talgujuhid kätte Itella SmartPOSTi paki­automaatidest üle Eesti, täpsema info leiab talguveebist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles