Viikingid murdsid vastase kaitsetaktika

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Meeste korvpalli esiliiga finaalis lõhkus Paide Viking Window Betoonmeister/Tskk/SK Nordi kaitsetaktika, vedas end kümmekonna punktiga ette, hoidis vahet lõpuni ja võitiski 78 : 68.

Esimene veerandaeg kuulus vastasele 18 : 17, poolaeg ja kolmas veerandaeg viikingitele vastavalt tulemusega 50 : 44 ja 65 : 53.

Paide Viking Window kapten Tõnis Tõnström tunnistas, et tulemuse poolest oli mäng finaali kohta isegi üllatavalt lahtine. «Vastased läksid alguses eest ära, aga meie olime positsioonirünnakul liialt pehmed. Oli teada, et vastane on kaitses tugev, ja nad tõmbasidki meie korvi all põhijõudude (Rait Keerles ja Raido Ringmets – toim) pealt kõvasti kokku,» selgitas ta. «Sellise kogemusega mängijad leidsid ilusti väljast söödud ja see murdis ka mängu. Kui olime juba kümne punktiga ees, suutsid mehed seda pressingule vaatamata ilusti hoida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles