Inkassofirma nõuab Paide abilinnapea pankrotti (1)

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide kohtumaja infos on kirjas, et 25. aprillil hakatakse  arutama Kvaliteetinkasso OÜ avaldust kuulutada välja Paide abilinnapea Ülle Leesmaa (pildil) pankrot.

Kvaliteetinkasso OÜ juhatuse liige Kaspar Sadrak ei soovinud enne kohtuistungit  teemat lähemalt kommenteerida, kuid avaldas lootust, et võibolla leitakse enne aprilli lõppu Leesmaaga kohtuväline lahendus.

Ülle Leesmaa selgitas, et jutt käib 4000 eurost, millele lisanduvad viivised. «Ma ei eita võlga ja maksan selle kindlasti ära,» kinnitas ta.

Leesmaa ütles, et võttis laenu ettevõtluse edendamiseks. Et kõnealune summa pole suur, siis Leesmaa ei usu, et ta võiks selle pärast pankrotti mina. «See on poliitiline rünnak,» lisas ta.

Leesmaa kinnitas, et läheb kahe ja poole nädala pärast kohtusse ja loodab jõuda võlausaldajaga võla tasumiseks kompromissile.

Eile pärastlõunal teatas Leesmaa, et nad jõudsid peale pikki läbirääkimisi kompromissini ja pankrotiavaldus võetakse tagasi.

Kaspar Sadrak lisas seepeale, et suuline kokkulepe on olemas ja kui kokkulepitu saab allkirjad alla, siis ta võtab avalduse tagasi.

Enne Leesmaad Paide abilinnapeana töötanud Janno Lehemetsale kuulutas kohus pankroti välja 2014. aasta 19. detsembril.

Möödunud aasta juunis sõlmis Lehemets võlausaldajatega kokkuleppe ja pääses seetõttu eraisiku pankrotist. (JT)

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles