Mööblipood kolis kesklinnale lähemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seni Paide servas tegutsenud Elene mööbli- ja sisustuspood avas sel nädalal uksed kesklinna lähedusse jäävas Rüütli tänavas, kus jagab ühist sissekäiku seal juba  tegutseva Uuskasutuskeskusega.

Elene Sisustuse OÜ tegevjuht Veiko Tihemets (pildil) selgitas, et ehitusmeeste abiga on kunagise apteegi laohoonena tuntud maja ühes pooles tehtud põhjalik ümberehitus. «Et hoone oli jaotatud väikesteks ruumideks, tuli seinu päris palju lammutada, et saaks korraliku suure müügisaali,» ütles ta.

Tihemets sõnas, et need tööd on tehtud maja omaniku, riigiressursside keskusega kokkuleppel. «Nad on aastaid kasutult seisnud ruumide rendist nüüd vägagi huvitatud ja tahavad peale esimese korruse leida rakendust ka teisele korrusele,» selgitas ta. «Kuuldavasti on neil plaanis anda kenam ilme fassaadile ning ehitada hoovi poole suurem parkla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles