Hea teenindaja võtab sõimu vastu naeratades

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Mariliis Talvoja pea viis aastat tagasi Tele2 tööle läks, puudus tal eelnev kogemus teeninduse ja müügi alal. Ise arvas, et see töö ilmselt ei sobigi talle. Võidetud tiitel tõestab vastupidist.
Kui Mariliis Talvoja pea viis aastat tagasi Tele2 tööle läks, puudus tal eelnev kogemus teeninduse ja müügi alal. Ise arvas, et see töö ilmselt ei sobigi talle. Võidetud tiitel tõestab vastupidist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mis on ühist Tele2 Paide esindusel, valel juuksevärvil ja hõbedast šampanjapokaalidel? Õige vastus on Tele2 müügikonsultant Mariliis Talvoja, kes eelmisel nädalal, hea teeninduse kuul, võitis parima teenindaja konkursi.

Esikoht tuli Eesti teiste teeninduspiirkondade arvestuses, Tallinn ja Tartu selgitasid oma parimaid. Kolmapäeval rivistati tublimad teenindajad jälle üles ning piirkondade üheksa finalisti hulgast valiti Eesti parim teenindaja 2016.

Teeninduskonkursil võistlemises pole Talvojale midagi uut, sest samal konkursil käis ta ka eelmisel aastal. Jõudis küll finaali, ent sellega ka võistlus lõppes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles