Põhikooli tulevik läks veelgi segasemaks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Vallimäe veerul olevatesse keldriruumidesse on (lähi)ajaloohuvilistel lausa soovitatav minna. Ruumide olevikku, minevikku ja võimalikku tulevikku tutvustavad Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts (vasakul)  ja hobiajaloolane Rainer Eidemiller.
Paide Vallimäe veerul olevatesse keldriruumidesse on (lähi)ajaloohuvilistel lausa soovitatav minna. Ruumide olevikku, minevikku ja võimalikku tulevikku tutvustavad Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts (vasakul) ja hobiajaloolane Rainer Eidemiller. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üleeile Türil olnud arutelul põhikooli tuleviku üle vaagisid kohaletulnud kooli asukohta nii lapse tervise, majanduslikkuse kui ka emotsioonide seisukohast, selguse asemel lisandus ettepanekuid, mida esitada volikogule otsustada.

Huvi Türi põhikooli asukoha ja saatuse vastu tõi kultuurikeskuse klaassaali ligi 40 inimest. Neist enamik olid õpetajad, kel on veel värskelt meeles kuus aastat tagasi tehtud koolireform, mille järel sai kahest gümnaasiumist ühest põhikool ja teisest puhas gümnaasium. Õpetajate kõrval olid kohal veel vallavalitsuse ja volikogu liikmed ning mõni lapsevanem.

Vallavanem Pipi-Liis Sie­mann sõnas vestlusringis, et enam pole nii üheselt selge, et põhikooli ja gümnaasiumi võiks koondada praeguse ühisgümnaasiumi hoonesse Tolli tänavas, nagu on kirjas arengukavas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles