Fitnessifestival kogub raha õilsal eesmärgil

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fitness Fest 2016 korraldajad: Inge Paalpere, Mari Reiljan-Torm, Silja Piirisalu, Janika Vinge
Fitness Fest 2016 korraldajad: Inge Paalpere, Mari Reiljan-Torm, Silja Piirisalu, Janika Vinge Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui tahad teha head ja pead lugu fitnessitreeningutest, saad kaks asja ühildada laupäeval 23. aprillil Paide  E-Piim spordihallis toimuval FitnessFestil.

Nelja sportliku Paide naise: Inge Paalpere, Silja Piirisalu, Mari Reiljan-Tormi ja Janika Vingeli eestvedamisel saab teoks heategevuslik fitnessipäev, kus kõik osalejad annavad oma panuse kahele heategevuskavandile.

Inge Paalpere täpsustas, et raha kogutakse Antsu invabussi ostu ja Paide Sookure lasteaia õueala toetuseks. «Leiame, et mõlemad on ühiskonnale olulised ettevõtmised,» põhjendas ta.

Antsu invabuss hakkab teenindama neid inimesi, kelle liikumisvõime on piiratud ja nad vajavad arsti juurde minekul või erinevate asjaajamiste juures sõiduabi.

Paide Sookure lasteaial on pooleli õueala nüüdisajastamine. Pool mänguala on valmis, kuid teise poole kavandi tarvis pole juba mitu aastat toetust saadud. Häda on aga selles, et vanad atraktsioonid muutuvad ajaga lastele üha ohtlikumaks ja vajavad seetõttu väljavahetamist.

Paalpere rõhutas, et tegemist pole üksnes trenniinimestele mõeldud üritusega. «Tahame, et sportliku laupäeva veedaks festivalil ka need inimesed, kes tavapäraselt trennis ei käi,» julgustas ta kõiki osalema.

Sellele mõeldes saab kohapeal kuulata toitumisnõustaja Raivo Piiberi loengut, maitsta tervislikke toiduaineid, soetada trennivarustust, vaadata Järvamaa tantsurühmade etteasteid, kuulata noorte ansambli Afterfly esinemist ning jälgida Maribel Fitnessi ja Aravete jumpingu treenerite juhendamisel läbiviidavaid treeninguid. Lastele on avatud mänguala. «Kõigi viieeurose pileti ostnute ehk siis ürituse toetajate vahel läheb loosimisse hulgaliselt auhindu,» ütles korraldaja.

Treeningstiilidest on kell 11 algaval FitnessFestil esindatud BodyPump, BodyAttack, Bodyvive, Jumping ja Zumba.

Kes aga leiab endas energiat veel pärast festivali pidutseda, saab seda teha õhtul Paide Plazas kell 23 algaval järelpeol.

Täpsemat teavet saad ja ajakava näed siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles