Järvakad uhkeldavad maamessil N4 ja S4ga

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Taure müügijuhataja Toomas Jürgen (vasakul) ja müügiesindaja Janek Rannama näitavad maamessil Valtra traktori uusimat, N4 mudelit, mida eestlased näevad esimest korda.
AS Taure müügijuhataja Toomas Jürgen (vasakul) ja müügiesindaja Janek Rannama näitavad maamessil Valtra traktori uusimat, N4 mudelit, mida eestlased näevad esimest korda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Põllumajandustehnika müügiettevõte AS Taure on igal aastal avaldanud maamessil muljet uue Valtra traktoriga, tänavu näitab ta aga Saksamaa messidel väärt auhinda noppinud N4. Maakonnast läheb messile vähemalt kuraditosin ettevõtet.

ASi Taure müügijuhataja Toomas Jürgen sõnas, et Taure on käinud messil ettevõtte algusaastatest peale ja osalenud ka Tartu Näituse sügislaatadel.

Kuigi messi praktiline tähtsus on aastatega aina vähenenud suure konkurentsi tõttu, läheb Taure sellele nüüd rohkem harjumusest. Kohtki on ettevõttel aastaid olnud üks ja seesama, vaid pind on vähemalt neli korda suurenenud. Tänavu on nende kasutada 700 ruutmeetrit. «Maamess on koht, kus kliendid teavad tulla meiega suhtlema, õlale patsutama ja küsima, kuidas läheb, mis uut,» lausus Jürgen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles