Tööinspektsioon õpetab väärtustama töötaja tervist

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh

Tööinspektsiooni tippjuhid kohtuvad homme Järvamaa omavalitsustöötajatega, et selgitada, miks juhtuvad tööõnnetused ja kuidas muuta töökeskkond ohutumaks.

Tööinspektsiooni ametnikud tulevad homme Paidesse Järvamaa keskraamatukogu majja, et kell 10–12 kohtuda Järvamaa omavalitsustöötajatega.  Kohtumisel selgitab tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu, kuidas ennetada tööõnnetusi ja tööga seotud haigestumisi, töökeskkonna nõustamise osakonna juhataja Rein Reisberg selgitab, miks tasub kasutada konsultatsiooniteenuseid ja  eTI peaspetsialist Olle Kärner tutvustab kliendiportaali eTI.

Tööinspektsiooni ametnikud on seda meelt, et hea, ohutu ja tervist säästev töökeskkond on omandamas üha tähtsamat kohta ettevõtete tegevuses, kuid ettevõtte juhil jääb aina vähem aega pühenduda töötajate ohutusele ja tervishoidu puudutavatele teemadele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles