Kevadtriatlon ootab spordisõpru kaasa lööma

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide–Türi kevadtriatloni rattadistants kulgeb ühest linnast teise. Tavapärasest veelgi tähelepanelikum tasuks sel ajal olla nii jalakäijatel, autojuhtidel kui ka ratturitel endil.
Paide–Türi kevadtriatloni rattadistants kulgeb ühest linnast teise. Tavapärasest veelgi tähelepanelikum tasuks sel ajal olla nii jalakäijatel, autojuhtidel kui ka ratturitel endil. Foto: Järva Teataja

Pühapäeval on järjekordne Paide–Türi kevadtriatlon. Kuigi mõnel aastal on tulemused olnud kõrgest klassist, ootavad korraldajad osalema kõiki spordisõpru, sest distantsid on jõukohased.

Aastaid naaberlinnade vahelise triatloniga seotud olnud Mati Sadam selgitas, et korraldaja on see linn, kus võistlus lõpeb. «Paide–Türi kevad- või Türi–Paide sügistriatlon on tavaliselt sama populaarsed olnud. Palju sõltub, kas võistlusnädalavahetusel on konkureerivaid mõõduvõtmisi ja milline on ilm,» selgitas ta. «Meie eelregistreerimine ei nõua sissemaksu, sest kehva ilma korral kipub osa kirjapannuid ära kaduma.»

Kesknädalase seisuga on kevadtriatlonil kirjas 50 huvilist, nende seas paar kolmeliikmelist sõbravõistkonda, kus iga liige läbib ühe ala teatevõistluse põhimõttel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles