Kooliaja lõpp sunnib mugavusest loobuma

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeval, mil koolitunnid ühele poole saavad, istutavad Koeru keskkooli abituriendid kooli juurde oma lennu puu. Esiplaanil (vasakult) Gertin Pakkonen, Ann Võsur ja Dan Aava.
Päeval, mil koolitunnid ühele poole saavad, istutavad Koeru keskkooli abituriendid kooli juurde oma lennu puu. Esiplaanil (vasakult) Gertin Pakkonen, Ann Võsur ja Dan Aava. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Abiturientidele tähendab viimane koolikell peatset võimalust vabamalt õpitavat valida. Algavatest lõpueksamitest panevad neid enim muretsema matemaatika ja eesti keel.

Tutipidude otsa tegi eelmisel reedel lahti Paide gümnaasium, mille abituriendid riietusid superkangelasteks. Teisipäeval viisid abiturientidele  omamoodi lõpueksami läbi ja soovisid omavalmistatud liblikate kinkimisega tuult tiibadesse Koeru keskkooli esimese klassi õpilased.

Täna-homme kuulutab kell koolitundide lõppu ka teistes gümnaasiumides. Esmaspäeval algab abiturientide eksamiperiood tavapäraselt eesti keele riigieksamiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles