Maratonikihk kannustas jooksma Põhja-Koreaski

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilt pärit Jekaterina Stepanova ja Rasmus Raamat jooksid aprilli alguses  maratoni Põhja-Koreas. Üht maratoni nad kaks korda joosta väga ei viitsiks, kuid sinna kummalisse diktatuuririiki kipuvad mõlemad küll veel tagasi.
Türilt pärit Jekaterina Stepanova ja Rasmus Raamat jooksid aprilli alguses maratoni Põhja-Koreas. Üht maratoni nad kaks korda joosta väga ei viitsiks, kuid sinna kummalisse diktatuuririiki kipuvad mõlemad küll veel tagasi. Foto: Erakogu

Aprillis lisasid Türilt pärit Jekaterina Stepanova (29) ja Rasmus Raamat (32) oma läbi reisitud riikide ja joostud maratonide nimistusse Põhja-Korea ja Pyongyangi. Kulutada 2000 eurot, et kogu reisi piidleks sind giidiks kehastunud salapolitseinik, on sellise seikluse puhul täiesti tavaline.

Meili saatmine maksis kolm eurot, kusjuures seda sai teha hotelli avalikust arvutist, kaks võõrast silmapaari kirjutatul (vaevalt eestikeelse kirja sisust keegi aru sai) silma peal hoidmas.

Kohalikel polnud soovitatav kanda teksapükse, sest see näitas ameerikalikku (loe: kõlbmatut) elustiili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles