Klient tunneb maamessil end kuningana

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Agrol õnnestus tänavu saada ka üks korraldajate nimetatud messinaeltest, mida näitav lehmapea märk seisab traktori John Deer 8R ees. Ettevõtte töötajatele on auasi olla oma uuenenud tootega sedasi esile tõstetud.
Baltic Agrol õnnestus tänavu saada ka üks korraldajate nimetatud messinaeltest, mida näitav lehmapea märk seisab traktori John Deer 8R ees. Ettevõtte töötajatele on auasi olla oma uuenenud tootega sedasi esile tõstetud. Foto: Ardi Truija

Tartus korraldatav maamess on olnud koht, kus kliente leida, aga nüüd koht, kus neid kostitada, nii et mida suurem ettevõte, seda rohkem saab klient end ka kuningana tunda. Järvamaalt on 24. maamessil väljas vähemalt 13 ettevõtet.

Ühe suurima messialaga torkab tänavu silma Järvamaa ettevõte Baltic Agro. Turundusjuht Ülle Kullerkupp sõnas, et nad ei hoidnud tänavu tõesti kokku. Kliendile tuleb eriliselt silma jääda, sest tänavu liitus nendega ettevõte John Deer.

Selleks on tuhanderuutmeetrisele alale paigaldatud kaks müügisalongi ja platsil ohtra tehnika vahel pargipingid, kus jalgu puhata. «Aprilli ilmad on ju muutlikud ja hoida tuleb nii kliente kui ka oma töötajad, et soojas suupisteid ja kohvi võtta. Tahame kliente väärikalt vastu võtta ja nii pakume söögipoolist tasuta, ka kõigile külastajatele muhvineid,» ütles Kullerkupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles