Vaidlus kardikeskuse üle võib jätta hooajale jälje

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete kardikeskuse kohale on kogunenud tumedad pilved ja võib, kuid ei pruugi juhtuda, et vaidlused Ambla valla ametnike ja rentniku vahel mõjutavad ka tänavu mai lõpus alguse saavat võistlushooaega.
Aravete kardikeskuse kohale on kogunenud tumedad pilved ja võib, kuid ei pruugi juhtuda, et vaidlused Ambla valla ametnike ja rentniku vahel mõjutavad ka tänavu mai lõpus alguse saavat võistlushooaega. Foto: Järva Teataja

Vaidlused Aravete kardikeskuse üle on jõudnud kohtusse. Ambla vald soovib rentnikult valdust kätte saada, aga rentnik pole nõus lepingu ülesütlemisega. Juba lähiajal on tulemas rajal hooaja esimesed võistlused.

Kardikeskuse praegune rentnik Margus Leesmaa ütles, et on püüdnud pidada valla ametnikega läbirääkimisi ning jõuda osapooli rahuldava kokkuleppeni, kuid see pole õnnestunud, mistõttu on ta esitanud valla vastu kohtusse hagi ja olukord on otsuse selgumiseni külmutatud. «Minu pretensiooniks on lepingu vallapoolne ülesütlemine,» lisas ta.

Vaidlus jätkub kohtus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles