«Kodutunne» aitas taaskohtunud ema ja tütart

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede öösel, kui türilased sügavat und magasid, lõpetas «Kodutunde» meeskond Vabriku puiesteel aastaid lahus elanud ema ja tütre korteris remondi, et kurva elusaatusega pere saaks viimaks ometi rahulikult koos elada.

Neljapäeva pärastlõual ehk 12 tundi varem käis Rosangelica Raidma (19) ja Kersti Saarmetsa (41) korteris veel suur ehitusmöll. Uued aknad olid köögil juba ees, seinad sirgeks aetud, pesuruum välja ehitatud ja elektrik nokitses juhtmete kallal. Suurem viimistlus ja sisustus ootas «Kodutunde» meeskonda aga veel ees.

Käed rüpes ei istunud ka pererahvas. Kersti, Rosangelica ja tema kasuisa Toomas Usen tassisid kuurist vana kraami välja, et kord saaks majja. Pereema Kersti sõnas, et mõttetu kraam on juba aastaid kuuri kuhjunud. «Nüüd, kus suur prügikonteiner laiutab maja ees, on hea võimalus kõik üleliigne ära visata,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles