Öine jooks pakkus ootamatusi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüriöö jooks pakkus JOKA orienteerujatele palju ootamatusi. Pildil on klubi parim naine Eveli Kaasiku, kes oli oma vahetuse kiireim ja tõstis sellega oma võistkonna teisele kohale.
Jüriöö jooks pakkus JOKA orienteerujatele palju ootamatusi. Pildil on klubi parim naine Eveli Kaasiku, kes oli oma vahetuse kiireim ja tõstis sellega oma võistkonna teisele kohale. Foto: Erakogu

Jüriöö jooksul tuli Järvamaa orienteerujatel trotsida ootamatusi, mistõttu eelmise aasta kolmandat kohta neil korrata ei õnnestunud.

Orienteerumisklubi JOKA president Paul Poopuu ütles, et hooaja kevadine tipphetk, viieliikmeliste segavõistkondade jüriöö jooks oli tänavu 57. korda ning Loksa linnas ja selle lähiümbruses. «Pealampide valgel startis poolsada võistkonda heitlema Eesti ühe unikaalseima rändauhinna, kuju «Kalevipoeg kivi heitmas» võidu eest. Sealhulgas ka neli JOKA võistkonda, kusjuures klubi esindusvõistkonnal oli kaitsta eelmise aasta kolmas koht,» selgitas Poopuu.

Jooksu avavahetus ja selle võit on alati olnud orienteerujaile tunnustusväärne. Selle aasta 8,5 kilomeetri pikkune 21 kontrollpunktiga avaetapi võit läks Eesti koondislasele Timo Sillale kaitsejõudude spordiklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles