Hinnang

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anne Põder

Poolteist nädalat tagasi saatis lugeja Järva Teatajale foto sellest, kuidas Paide–Türi tee äärde jääva Kirna bussipeatuse ümbrus on sodi täis loobitud, sest bussipeatuses pole prügikasti, kuhu prahti visata. Mure polnud üksnes Kirna bussipeatusega, sama olukord valises ka teistes Türi valla piiresse jäävates bussipeatustes.

Nüüd võime Türi valda kiita, sest  eelmisel nädalal paigaldas valla kommunaalasutus Paide–Türi tee äärde jäävatesse  bussipeatustesse ja kergliiklusteel olevate istepinkide juurde uued prügikastid.

Türi kommunaalasutuse direktor Enn Mäger ütles, et prügikastid pannakse piirkonda eelisjärjekorras seetõttu, et seal liigub rohkem rahvast ja silmaga oli näha, et prügi visatakse palju maha. «Teelõik Kirnani oli meie ammune murekoht,» ütles ta. «Prügikastid olid juba ammu sinna tellitud ja nüüd ka paika pandud. Jääb vaid loota, et enam prahti maha ei visata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles