Treegeri kohvik tegi kultuurikeskusega lõpparve

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treegeri kohviku omanik Tiia Paosalu (paremal) õnnitlesid kohviku lahtioleku eelviimasel päeval tänulikud kliendid. Inimesi oli kohale tulnud päris palju.
Treegeri kohviku omanik Tiia Paosalu (paremal) õnnitlesid kohviku lahtioleku eelviimasel päeval tänulikud kliendid. Inimesi oli kohale tulnud päris palju. Foto: Kuido Saarpuu

Eile tõmbas tegevusele Paide kultuurikeskuses joone alla seal 22 ja pool aastat tegutsenud Treegeri kohvik, kes kolib kondiitritoodete valmistamise ja toidukoha üle Tallinna 27 majja.

Ühe ajastu lõppu tähistaval tänupeol ütles Treegeri omanik Tiia Paosalu, et tunneb uhkust Paides ettevõtjana tegutsetud aastate üle. «Tore, et olen ikka vastu pidanud,» ütles ta. «Kultuurikeskuses 1994. aastal kohvikut pidama hakata oli mulle selles valdkonnas esmane kogemus, mis nõudis ööd kui päevad tööd.»

Paosalu lisas, et vahepeal on ajad palju muutunud. «On paratamatu, et muutustega tuleb kaasa minna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles