Talgulised vuntsivad koolimaja seinad rõõmsamaks

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käib töö ja vile koos: Samuel Ehman (vasakult), Kirsi Rebane, Paula Kivimäe, Birgit Sitska ja Damaris Ly Tambla leiavad värvimistööde kõrvalt aega ka nalja teha.
Käib töö ja vile koos: Samuel Ehman (vasakult), Kirsi Rebane, Paula Kivimäe, Birgit Sitska ja Damaris Ly Tambla leiavad värvimistööde kõrvalt aega ka nalja teha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et õigel «Teeme ära!» talgupäeval on Paide gümnaasiumis üle-eestiline geograafiaolümpiaad ning majas peab valitsema rahu ja vaikus, ei jää talgud seal siiski pidamata. See tuli tuua lihtsalt nädala jagu varasemaks.

Esmaspäeval võib nii mõnigi Paide gümnaasiumi õpilane või õpetaja imestada selle üle, et justkui üleöö on kolmanda korruse koridori seintele ilmunud joonistused, sümbolid ja tarkuseterad ning seni veidi kõledana tundunud pikk koridor on hulga värvirõõmsam.

Seinu ei käinud täis joonistamas isehakanud grafitimeistrid või niisama sodijad, vaid kõik on loomulikult kooskõlastatud ja omavolitsemist siin majas ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles