Aasta emal on tähtsaim roll täita

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Komöödiaseriaal «Doktor Silva», mis kajastab Järva-Jaani perearstikeskuse ning alevi rõõme ja muresid, on juba saanud korraliku publikunumbri osaliseks, keskmiselt üle 100 000 silmapaari ühe osa kohta. Järva-Jaanis elab ka üks päris Silva, kellel on seriaalinäitleja asemel täita palju olulisem roll – ta on Järvamaa aasta ema.

Tõenäoliselt on kohalik rahvas tihti alevi vahel ringi liikuvate telemeestega harjunud ja nii polnud ka neljapäeva pärastlõunal vallamaja ees asjatavad kaameramehed kellelegi uudiseks. Seriaali filmimise asemel aga tunglesid kaamerate ja mikrofonidega varustatud asjatajad hoopis parasjagu käinud vallavolikogu istungile.

Vaevalt oli volikogu esimees  jõudnud ette lugeda päevakorrapunkti, kui istungisaali uks lahti läks ja sisse astus maavanem Alo Aasma, lilled peos, Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv tihedalt kannul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles