Peo ettevalmistused kulgevad sujuvalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleval nädalal seati Paide linna sissesõiduteede kohale üles ribareklaamid, mis annavad teada, et maakonna laulu- ja tantsupeoni on jäänud kolm nädalat. 28. mail Paide Vallimäel aset leidev Järvamaa laulu- ja tantsupidu kannab nimetust «Mis sa nüid teed?».

Koorid, tantsurühmad ja orkestrid harjutavad suurpeoks hoolega. Järvamaa omavalitsuste liidu tegevdirektori Toomas Tippi hinnangul on ettevalmistused kulgenud plaanitult, kokku on lepitud peole eelnevate ühisproovide ajakavad, mis on kättesaadavad Järvamaa infoportaalis laulu- ja tantsupeo alamlehelt.

Tänavusele peole on oodatud 76 tantsukollektiivi, 45 koori ja 3 orkestrit kokku 2300 taidlejaga. Pühapäeval, 22. mail saavad Paide Vallimäel ühisproovideks kokku täiskasvanute ja C-kategooria rahvatantsurühmad ning liikumisrühmad, 23. mail lihvivad tantsusamme laste ja memmede tantsurühmad. Peopäeva ennelõunal harjutavad Vallimäel ühiselt nii lauljad, pillimängijad kui ka tantsijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles