Elu jooksul tehtust tähtsaim seostub perega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uno Aan
Uno Aan Foto: Järva Teataja

Koerulane Uno Aan tassis kolmapäeva pärastlõunal parasjagu üht kappi, kui helises telefon. Helistaja oli Järvamaa omavalitsuste liidu tegevdirektor Toomas Tippi. Suur oli Aani üllatus, kui selgus, et just tema on valitud kuue inimese seast tänavu Järvamaa elutööpreemia laureaadiks.

Augusti alguses 80. sünnipäeva tähistav Aan ütleb, et tal on olnud väga head abilised. «Üksinda suuri asju ei tee, see on tore, kuidas rahvas kaasa tuleb,»sõnas ta.

Aan märkis, et eks elu jooksul ole tehtud üht ja teist. Oma elutööd reastades ei näe Aan esikohal mitte tegemisi spordi-, haridus-,  kultuuri- ja sotsiaaltöö edendajana, ka mitte koduloo talletaja, muuseumijuhi ega raamatute autorina, vaid hoopis hästi õnnestunud abielu ning heal järjel lapsi ja lapselapsi. «Mu pere on mulle suureks toeks olnud, kõik muu on tulnud tänu nendele,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles