Spordipisikuga autogrammikütt

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui tuli avalikuks, et aastaid Türi spordiklubide liitu juhtinud Mati Sadam tahab ameti maha panna ja keskenduda omanimelisele maadlusklubile, läks kohalikes spordiringkondades spekuleerimiseks: kes tuleb asemele? Kui sobiv kandidaat mõni kuu hiljem leiti, oli õhus uus küsimus: ega ta liialt suurtesse kingadesse astu?

Tanel Viljat (pildil) on nüüdseks Sadama endisel kohal tegutsenud loetud nädalad ja see liiga suurtesse kingadesse astumine pole temale küsimus. Sõna otseses mõttes, sest Viljat nimelt kannab number 48 jalatseid. Järva Teataja andmetel kannab eelmine spordiklubide liidu juht number 44 tantsukingi.

«Ega mul jah poest kerge kingi leida ole,» möönab 24aastane Viljat. Kui kingapoodi läheb, ei vaata ta tegumoodi ega värvi ega sedagi, kas kingad on paeltega või takjapaelaga. «Ütlen lihtsalt, et tooge mulle suuri numbreid,» sõnab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles