Tasuta täiendkoolituste raha suurenes tuntavalt

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Kodu juht Liis Pärnala koolitaks heal meelel tegevusjuhendajaid (tagaplaanil) ja parimal juhul kutsuks ta koolitaja kohapeale näpunäiteid jagama, sest koduelanikud nagu esiplaanil klaverit mängiv naine vajavad nende kohalolu kogu aeg.
Türi Kodu juht Liis Pärnala koolitaks heal meelel tegevusjuhendajaid (tagaplaanil) ja parimal juhul kutsuks ta koolitaja kohapeale näpunäiteid jagama, sest koduelanikud nagu esiplaanil klaverit mängiv naine vajavad nende kohalolu kogu aeg. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa kutsehariduskeskusel on augustist detsembrini võimalik korraldada 160 000 euro eest tasuta koolitusi, et raha on kolm korda rohkem kui tavaliselt, küsib kool ettevõtjatelt, milliseid koolitusi neil tarvis läheb.

Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselin sõnas, et teiseks poolaastaks on riik andnud täiend- ja ümberõppeks ligi kolm korda rohkem raha kui eelmisel poolaastal. «Kui sel poolaastal korraldasime tasuta koolitusi 60 000 euro eest, siis teisel poolaastal eraldas haridus- ja teadusministeerium selleks meile 160 000 eurot, mis on väga suur summa,» lausus ta.

Et mitte ise koolitusi välja mõelda ja ennustada, millise õppe järgi maakonnas vajadust tuntakse, palub kool ettevõtjatel oma soovidest teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles