Päike praadis teatejooksjaid armutult

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäevasest heategevuslikust teatejooksust võttis Paides osa rekordarv lapsi.
Neljapäevasest heategevuslikust teatejooksust võttis Paides osa rekordarv lapsi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäevasel kahe kõnniraskusega lapse toetuseks korraldatud teatejooksul paistis päike lagipähe nii, et iga varjuline sopp Paide gümnaasiumi staadioni juures oli kooliõpilastest pungil.

Üks mehemürakatest, kes ahnel pilgul varjulist nurka ja toetavat tooli otsis, oli Koigist pärit noor kuulitõukaja Kert Piirimäe. Paide gümnaasiumi abiturient Kert ja temast aasta vanem õde, gümnaasiumi vilistlane, samuti kuulitõukaja Kätlin Piirimäe olid sel korral tulnud jooksjaid innustama.

Nii kannatasid nad päikesepaistet, tegid noortega pilte, läbisid soojendusringi ja võimlesid Maribel Fitnessi naiste eestvedamisel. Mõlemale oli see esimene kord teatejooksul olla, aga mitte koolivõistkonnas joosta. «See on väga hea üritus. Lapsed saavad siin sportima ning tähtis on ka see, et jooksul on heategevuslik eesmärk,» ütles Kert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles