Noored mängisid sõltuvust naudinguga

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide ühisgümnaasiumi näitetrupi Maski Taga ühislavastus «Äratus» sai laupäeval olnud näitemängupäeval Aravetel parima lavastuse preemia. Sel korral mängisid noored nõnda, et peale žürii suutsid nad üllatada ka oma juhendajat Marju Mändmaad.
Paide ühisgümnaasiumi näitetrupi Maski Taga ühislavastus «Äratus» sai laupäeval olnud näitemängupäeval Aravetel parima lavastuse preemia. Sel korral mängisid noored nõnda, et peale žürii suutsid nad üllatada ka oma juhendajat Marju Mändmaad. Foto: Erakogu

Laupäeval Aravete kultuurimajas olnud teatripäev oli jälle ühendatud Järvamaa näitemängupäevaga. Žürii ja pealtvaatajate abil selgusid parimad trupid ja näitlejad.

Parima meesnäitleja tiitliga lahkus Veljo Kukk, kes teeb kaasa Alburahva Teatris ja ka Ambla näiteringis Anne. Sel korral tõi tunnustuse roll Anne lavastuses «Rahajumala ratsanikud».

Parimaks naisnäitlejaks tunnistas žürii taas Alburahva Teatri näitleja Aire Pitki, kelle mängida oli aiandushuviline mutt. «Isolde on aiandushuviline loom, selline hakkaja ja tegutseja,» iseloomustas ta preemia toonud rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles