Kukkujal tuleb õnnetuse kahju tõendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima poe uksel on küll kollane silt, mis teavitab kukkumisohust, kuid riiulite vahel sellist teavet ei ole ja nii kukkuski seal märjal põrandal üks poe klient ning murdis käeluu. Pildil olevad inimesed ei ole looga seotud.
Maxima poe uksel on küll kollane silt, mis teavitab kukkumisohust, kuid riiulite vahel sellist teavet ei ole ja nii kukkuski seal märjal põrandal üks poe klient ning murdis käeluu. Pildil olevad inimesed ei ole looga seotud. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Poes või teenindusasutuses kukkumise tagajärjel kehavigastusi saades on tähtis alles hoida tekkinud kulutusi tõendavad dokumendid, muidu ei pruugi asutus hüvitist maksta.

Detsembri algul käis paidelane Salme oma hommikusel poeringil. Kõige lähem pood Salmele on Paide Maxima, mistõttu ta hommikul kella kümne paiku sinna sammud seadiski.
Pahaaimamatult juhtus Salme just nende riiulite vahele, kus parasjagu oli põrandat pesemas poe koristaja. Salme kukkus ja murdis käeluu, mis pandi neljaks nädalaks kipsi.
Kohe samal päeval kirjutas Salme poele kahjunõude, millele lisas tõendi arsti juures käigust ja kiirabi esitatud 50kroonise arve.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles