Noored lavakunstnikud kompavad uhkuse piire

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diplomilavastus «Uhkus ja eelarve» on tempokas absurdidramöödia täis nooruslikku energiat, musta huumorit, kalambuure ja ootamatuid süžeepöörakuid.
Diplomilavastus «Uhkus ja eelarve» on tempokas absurdidramöödia täis nooruslikku energiat, musta huumorit, kalambuure ja ootamatuid süžeepöörakuid. Foto: Mats Õun

Täna õhtul on Paide kultuurikeskuse laval Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 27. lend diplomilavastusega «Uhkus ja eelarve».

Veiko Märka on 28. jaanuaril ilmunud Eesti Päevalehes kirjutanud, et «Uhkus ja eelarve» on algusest lõpuni oma tehtud, sada protsenti tudengite eneste «Siit me tuleme!» manifest ja sellisena midagi hoopis erilist.

Endla teatri kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome andis teada, et Eesti muusika- ja teatriakadeemia lavakunstikooli 27. lennu diplomilavastusest «Uhkus ja eelarve» on kujunenud täielik hittlavastus ja Paides antav etendus on üks viimaseid mängukordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles