Politsei otsib numbrimärkideta kaubiku omanikku

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Paide politseijaoskond palub inimeste abi arvatavate rikkumistega seotud isiku väljaselgitamisel.

Lääne prefektuur postitas sotsiaalmeediasse teate, et politseile teadolevalt nähti Paide vallas Sõmeru külas 10. ja 12. mail liikumas punakas-oranži kaubikut, millel puudusid numbrimärgid.

Sõiduki roolis oli lühikeste juustega mees. Kui külaelanikud sõidukile lähenesid, sõitis juht kaubikuga kiirelt minema. Kuna viimasel ajal on Järvamaal toime pandud mitmeid süütegusid, mille läheduses on nähtud liikumas analoogse välimusega kaubikut, on politseil alust arvata, et selle sõiduki juht ja sõiduk võivad olla seotud teadaolevate juhtumitega. Palume kõigil, kes näevad Järvamaal sarnase välimusega sõidukit, sellest kohe politseile teada anda numbril 112.

Kõigil, kellel on infot või on näinud taolist sõidukit Järvamaal liikumas, palub politsei kirjutada piirkonnavanem Priit Söördile priit.soord(at)politsei.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles