Tee-ehitus jääb suve lõppu

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa sellesuvise suurima tee-ehituse algus lükkub ilmselt suve teise poolde, sest riigihankel teiseks jäänud pakkujad vaidlustasid otsuse halduskohtus.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi täpsustas, et 1. märtsil väljakuulutatud hange sisaldas Reopalu–Mäo teelõigu, sealhulgas Reopalu ja Sillaotsa silla ümberehitust, Reopalu–Sillaotsa jalgratta- ja jalgtee ehitust koos Paide linnaga, kruusateedele katete panekut ja liiklusohtlike kohtade ümberehitust Türi-Allikul.

Maanteeamet tunnistas 12. aprillil edukaks Verston Ehitus OÜ/Conrec Infra OÜ pakkumise. Verston Ehitus on jäänud maanteeametile silma sellega, et ostis eelmisel aastal asfalditehase ja on talve jooksul väga tõsiselt segusid arendanud. «Kindlasti rohkem kui mõni teine tee-ehitaja, kellel on «menüü» juba aastatega välja kujunenud,» sõnas Palmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles