Sajad inimesed tundsid huvi umbrohu vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koigis peetud umbrohufestival tõi rahvast kokku lähemalt ja kaugemalt. Peakorraldaja Kaie Altmetsa hinnangul võis neid jääda 300 inimese kanti, mida oli rohkem kui eelmisel aastal.

Kauplejad olid asetunud Koigi mõisa ette. Oli ka ostjaid. Imaveres elavad Lili ja Ants Välimäe (pildil paremal) leidsid laadalt suisa omakandi müüja, kellelt nad ikka ja jälle on taimi ostnud. Et perenaise lemmikud on kollased lilled, läksid nad ka seekord koju kollase ampliga.

Kaie Altmets sõnas, et kella 13 paiku alanud tugev vihm lõpetas välised tegevused kavandatust varem, kuid see-eest sai huvilisi juurde Õnne Eineri loeng stressivabast aiandusest. «Kõik, kes loengut kuulama tulid, need kuulasid selle lõpuni. See oli tõesti väga põnev, tahaksin ise ka sama esinejat veel kuulata,» lausus ta. Loengust jäi Altmetsale meelde see, et kõik read ei pea aias olema alati sirged ning aiapidamisel Põhja- ja Lõuna-Eestis võib täheldada erinevusi. «Inimesed on ikka uskumatult leidlikud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles