Kevadtormil osalejad liiguvad koduväeosadesse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Siim Teder

Täna ja homme liigub Eesti teedel kaitseväe ja liitlasüksuste alalistesse paiknemiskohtadesse naasvaid sõidukikolonne.

Täna alustasid Taara linnakusse liikumist 2. jalaväebrigaadi, Ühendkuningriigi, Läti, Leedu ja Saksa kompaniid. Hollandi jalaväekompanii ja Scoutspataljon paiknevad õppuse alalt ümber Paldiskisse.

Homme lahkuvad Eestist Läti ja Leedu jalaväekompaniid ning Poola rühmasuurune üksus. Kuperjanovi jalaväepataljon liigub tagasi Võru linnakusse ning Viru jalaväepataljon 1. jalaväebrigaadi Jõhvi linnakusse. Samuti liiguvad homme Tapale 1. jalaväebrigaadi Tapal paiknevad üksused. Kolonnid liiguvad õppuse alalt linnakutesse terve päeva jooksul. Kokku liikleb täna ja homme meie teedel üle tuhande kaitseväe ja liitlaste sõiduki, sealhulgas õppusel kasutatud rasketehnika. Kaitseväe kolonne eskordib sõjaväepolitsei ning vajalikele ristmikele ja pöörangutele paigutatakse liiklusreguleerijad. Kolonn koosneb kõige enam 35 sõidukist ning selle liikumiskiirus on maanteel ligi 70 kilomeetrit tunnis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles