Kodutütreid näeb Ernakese stardis

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu Ernakese võitnud Järvamaa kodutütred Leini Tiik (vasakult), Johanna Lehtmets, Lisette Lehtmets ja Katre Kiisk on õppinud üheskoos väga erinevaid ülesandeid lahendama. Võistlusel annab hea meeskonnatöö eelise.
Tänavu Ernakese võitnud Järvamaa kodutütred Leini Tiik (vasakult), Johanna Lehtmets, Lisette Lehtmets ja Katre Kiisk on õppinud üheskoos väga erinevaid ülesandeid lahendama. Võistlusel annab hea meeskonnatöö eelise. Foto: Erakogu

Kodutütarde võistlusmatk Ernake on tänavu 27. ja 28. mail Järvamaal.

Türi vallas Rassi külas võtavad mõõtu 15 ringkonna neljaliikmelised võistkonnad ning külalisvõistkonnad Lätist ja Leedust.

Järjekorras 14. Kodutütarde võistluse avarivistus on 27. mai õhtul kell 20.30 ja poolteist tundi hiljem stardib esimene võistkond. Sitkeid ja entusiastlikke neidusid ootab ees teekond üle kraavide ja läbi metsade. Teele jäävates kontrollpunktides tuleb täita ülesandeid, mis vajavad nii jõudu ja osavust kui ka nutikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles