Järvamaa aasta ema: pere hoiab koos naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks nädalat tagasi Paide raekojas olnud Järvamaa aasta ema tunnustusõhtul sai Silva Kärner kingituseks Resa Tiitsmaa valmistatud nuku.
Kaks nädalat tagasi Paide raekojas olnud Järvamaa aasta ema tunnustusõhtul sai Silva Kärner kingituseks Resa Tiitsmaa valmistatud nuku. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Kuidas sa hakkama saad? Neli last? On raske?» on enim kuuldud küsimused, mis Järvamaa aasta emale Silva Kärnerile (62) on esitatud. Ka üheksa lapse vanaema Silva, kes tänavu peab abikaasa Tuvega (63) rubiinpulmi, peab püsiva peresuhte aluseks rääkimist, ausust ja avameelsust.

Mõistagi tuli aasta ema tiitel ootamatult. Mis oli esimene mõte, mis peast läbi käis?

Sellega oli niisugune huvitav asi. Olen vallavolikogu aseesimees, volikogu koguneb kella kolmeks, nagu ikka. Sõitsin vallamaja ette, vaatasin, et filmimehed toimetavad. Eeldasin, et küllap filmitakse «Doktor Silvat» või «Naabriplikat», kuigi neljapäeviti seda tavaliselt ei tehta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles