Kool soovib haiglaga koostööd tegema hakata

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järvamaa haigla

Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann pöördus AS Järvamaa Haigla poole ettepanekuga, et koostöös haigla spetsialistidega aidata Türi ühisgümnaasiumil ette valmistada gümnaasiumiastme õpetamiseks valikkursus “Tervishoid “.

Kirjas öeldakse, et Türi ühisgümnaasium soovib kursuse  avamiseks  leida partnerid, kes oleksid valmis nende mõtet nõu ja jõuga toetama. Kool soovib  professionaalset tuge ainekava koostamisel ja häid soovitusi õpetajate leidmisel. “Seepärast pöördumegi haigla poole palvega olla võimalusel meie koostööpartneriks antud valikkursuse korraldamisel. Koostöös soovime saada haiglas töötavate spetsialistide nõuandeid ja võimalusel ka soovitusi praktikutest  lektorite ja õppejõudude leidmisel," seisab vallavanema poolt saadetud kirjas.

Teisipäeval toimus Järvamaa Haigla  töötajate kohtumine kooli direktori  Ellu Rusi ja õppealajuhataja Maili Roosmega. Arutati  erinevaid koostöövõimalusi ja mõttetalgute tulemusena valmis võimaliku õppekava esimene tööversioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles