Vabatahtlik soovib korraldada kirbukaid, kus raha ei küsita

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi sotsiaalmaja keldris asuvas tasuta rõivaste jagamise punktis tegutseb Kätlin Koppel (paremal) vabatahtlikult, sest talle meeldib teisi aidataja  oleks põhjust kodunt välja tulla.
Türi sotsiaalmaja keldris asuvas tasuta rõivaste jagamise punktis tegutseb Kätlin Koppel (paremal) vabatahtlikult, sest talle meeldib teisi aidataja oleks põhjust kodunt välja tulla. Foto: Dmitri Kotjuh

Neli aastat vabatahtlikuna Türi sotsiaalmajas tasuta riiete jagamisega tegelenud Kätlin Koppel on välja tulnud ideega korraldada selle suve jooksul oma koduhoovis tasuta kirbukaid.

Koppel andis grupi "Märgatud Türil" Facebooki lehel teada, et kui ilm vähegi lubab, korraldab ta oma koduhoovil tasuta kirbukaid. "Toimumisajad annan jooksvalt teada ja selle ürituse eesmärk on jagada Norrast ja Soomest tulevat kaupa (riideid,jalanõusid, toidunõusid ja mänguasju). Ürituse eesmärks on jagada kogu kraam tasuta, lootes, et see jõuab abivajajateni. Kindlasti ei oota inimesi, kelle eesmärk on tooteid edasi müüa," teatas Koppel.

Esimene kirbukas on plaanis korraldada sellel laupäeval, 21. mail Türil Aia tn 6, kell 16-19. Küsimuste korral võib Koppleiga ühendust võtta telefoni teel (5209426).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles