Veeettevõte täidab poliitikute antud lubaduse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati töötas Lembitu pargi purskkaev mõnda aega kolm aastat tagasi, kui sinna paigaldati ehituskauplustes müüdav väikene veepritsija.
Viimati töötas Lembitu pargi purskkaev mõnda aega kolm aastat tagasi, kui sinna paigaldati ehituskauplustes müüdav väikene veepritsija. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Lembitu pargi purskkaevu on lubanud korda teha kõik Paides võimul olnud erakonnad, kuid nüüd täidab selle lubaduse hoopis kohalik vee-ettevõte Paide Vesi.

Paide Vee juhatuse liige Tarmo Vaher ütles, et linna 725. aastapäevaks kerkib aastaid kasutult seisnud purskkaevu asemel uus ja samasse rajatakse ka joogiveepost. Veefirma nõukogu on lubanud kulutada nendeks töödeks kuni 50 000 eurot.

Vaher selgitas, et tööde täpne maksumus pole veel teada, sest projekteerimine alles käib. Ta lisas, et töö pole ajamahukas ja hiljemalt septembriks, kui linn saab 725 aastat vanaks, on võimalik pargis jälle veeilu nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles