Paides saab taas lihvida oma jooksusammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Alates maikuust tegutsevad Paides taas Jooksupartneri ühistreeningud, mille eesmärgiks on parandada jooksuhuviliste jooksutehnikat, läbimaks senisest edukamalt erinevaid pikamaajooksu distantse.

Ühistreeningute eestvedaja, Jooksuparneri klubi treener Taivo Püi soovitab trenni tulla kõigil, kel huvi aktiivse elustiili vastu: „Ei pea olema ainult pikamaajooksu huviline. Treeningud olen alati organiseerinud nii, et oleks jõukohane kõigile osalejatele vastavalt tasemele. Olen püüdnud igati paindlik olla,“ räägib Püi.

Jooksutreening koosneb mitmest erinevast osast: Jooksutehnika lihvimine läbi erinevate jooksu- ja hüppeharjutuste, üldkehaline ettevalmistus läbi erinevate jõuharjutuste ning jooksuosa varieerub erinevate fartklekite (kiirusmängude) näol. Kui treeningud edenevad, soovib Püi sisse tuua pikemad lõigutrennid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles