Kontsert toetab vähile kaotatud sõbra peret

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 29. mail kell 17 algab Türi kultuurikeskuses heategevuskontsert «Mõeldes armsale sõbrale», mille korraldab Türi II keskkoolis (Praegu Türi ühisgümnaasium – toim) tegutsenud vokaalansambel Oc´tav.

«Käesoleva aasta jaanuarikuu lõpul saime teada väga kurva uudise: meie kallis sõber, klassi- ja ansamblikaaslane Andres Hein­salu lahkus siit ilmast pärast pikka võitlust raske haigusega,» ütles endine Oc´tavi laulja, praegu Eesti Filharmoonia kammerkoori laulja Rainer Vilu.

Kui sõbra ärasaatmisest oli mõnda aega möödas, tuligi Vilu mõttele korraldada tema mälestuseks heategevuskontsert, kus esineksid tema lähedased ja kaaslased. «Oc´tavi juhendaja Ulvi Tamm haaras mõttest kohe kinni ning lõpuks otsustasime, et Oc´tav, paraku selle korral ilma Andreseta, esineb taas üle paari­kümne aasta,» selgitas Vilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles