Noormees kinkis endale kooli lõpuks meistritiitli

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide noormees Kristo Viimsalu krooniti Tartus Eesti kikkpoksimeistriks. Veel paar päeva ning kohalikul taipoksiklubil on treeningutega selleks hooajaks kõik. Veel paar nädalat ja Kristol on gümnaasiumiga kõik ning ees ootab ajateenistus.
Paide noormees Kristo Viimsalu krooniti Tartus Eesti kikkpoksimeistriks. Veel paar päeva ning kohalikul taipoksiklubil on treeningutega selleks hooajaks kõik. Veel paar nädalat ja Kristol on gümnaasiumiga kõik ning ees ootab ajateenistus. Foto: Erakogu

Kui Paide ühisgümnaasiumi abiturient Kristo Viimsalu (19) 18. juunil küpsustunnistust vastu võtma läheb, astub ta direktori ette kikkpoksimeistrina. Eesti parimana läheb Viimsalu edasi kaitseväkke aega teenima.

Tartu. A. Le Coq Sport spordimaja. Eesti meistrivõistlused kikkpoksis. Ringi astuvad võitlejad kaaluklassis kuni 63,5 kilogrammi, nende seas ka Paide noormees Kristo Viimsalu.

Laupäeval ei tule võitlusest suurt midagi välja. Kristo vastane sõimab kohtunikke ja diskvalifitseeritakse ebasportliku käitumise pärast teise raundi algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles