Epiima Eesti juust läks vorsti sisse

Silvi Lukjanov
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eesti suurima lihasisaldusega Rannarootsi vorst sai täidiseks Epiima Eesti juustu

Rannarootsi liharikaste toodete sarja lisandus EHE juustuvorst, mille täidiseks on naturaalsest Eesti piimast valmistatud Epiima juust.

Rannarootsi turundusjuht Ingrid Prinsthal sõnas, et EHE juustuvorst sisaldab 80 protsendi ulatuses liha ning mitte ühtegi kunstlikku lõhna- ega maitsetugevdajat. “Meie liharikkad tooted on leidnud palju poolehoidjaid just tänu sellele õigele vanu häid aegu meenutavale naturaalsele maitsele ja seetõttu otsustasimegi uue juustuvorsti täidiseks valida ka niisugune juust, mis on olnud juba aastakümneid üks eestlaste lemmikutest,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles