Järvamaa turisimivärav lõi uksed lahti

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Tiit Reinberg

Tänasest ametlikult avatud veebileht visitjarva.ee kutsub mitte ainult Järvamaad külastama, tutvustades meie kauneid paiku ja turismiettevõtteid, vaid siia ka oma kodu rajama, andes ülevaate müügis olevat kinnisvarast.

 

Lehelt leiab maakonna tutvustuse ja fakte Järvamaast. Samuti on eraldi välja toodud turismipaketid, matkarajad, telkimisinfo, giidid, transpordiinfo jm.  Teabe vaatamisvääruste, turismiettevõtete ja oluliste sündmuste kohta leiab külastaja endiselt viidetena visitestonia.ee lehele. Iganädalaselt uuenev on rubriik „Nädala tegija", kus avaldatakse info nädalal olulisima sündmuse kohta.  Rubriigis „Ilus maa" on   avaldatud nelja Järvamaa tuntud fotograafi Ingmar Muusikuse, Dmitri Kotjuhi, Tarmo Mikussaare ja Jan Vuti fotoalbumid, mis teatud aja jooksul uuenevad.

Maavanem Alo Aasma sõnul peaks uus veebileht olema esimeseks infoväravaks neile, kes soovivad Järvamaal puhkust veeta, tunnevad huvi meie vaatamis- ja loodusväärtuste üle või otsivad näiteks Tallinn linnakärast kaunis looduses ning vaikses asupaigas suvekodu. „Tänapäeval käib valdav enamus puhkuse või külastuste planeerimisest läbi interneti ning meil oli hädasti vaja just üht kodulehte, kuhu internetis liikuv inimene huvi korral esimesena jõuaks ning saaks seal juba edasi liikuda vastavalt oma soovidele," ütles maavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles