Lõpuaktused panevad kooliajale punkti

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Peetri kooli 29 eile  pidulikult  lõpetanud last said valla kultuuri- ja hariduskomisjonilt kiidukirja, sest on terve õppeaasta jooksul olnud väga tublid.
Kõik Peetri kooli 29 eile pidulikult lõpetanud last said valla kultuuri- ja hariduskomisjonilt kiidukirja, sest on terve õppeaasta jooksul olnud väga tublid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna andis maakonnas esimese koolina lastele tunnistused kätte Peetri põhikool, kus I–VIII klasside õpilased võisid minna väljateenitud suvepuhkusele.

Riburada saavad sel nädalal tunnistuse ka teiste koolide õpilased, sest 4. juunist algab ametlikult koolivaheaeg. Põhikooli- ja gümnaasiumilõpetajatel tuleb pidutsemisega veel veidi oodata.

Tänavu esimest korda on Aravete keskkoolis põhikooli- ja gümnaasiumiosa lõpuaktus ühel ajal. Huvijuht Dea Jürgensi ütlust mööda lõpetab seekord Aravetel keskkooli kuus noort. «Mõtlesime, et nii vähekesi oleks neil laval kuidagi kõle olla, seetõttu otsustasimegi, et teeme ühise lõpuaktuse, kus gümnasistide kõrval on ka 20 põhikoolilõpetajat,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles