Vali oma lemmik fotokonkursilt

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Fotokonkursile «Minu Järvamaa» laekus 72 fotot 24 autorilt. Alates tänasest on igaühel võimalik nende hulgast valida oma lemmik, märkides selle meeldivaks Järvamaa Eesti südamaa facebooki lehel avaldatud albumis. 

Maavalitsuse kantselei nõunik Ants Leppoja ütles, et esmakordselt korraldatud konkursil on 24 autorit ja 72 fotot päris hea saak. «Hindajatekogu, eesotsas tunnustatud Järvamaa fotograafi Ingmar Muusikusega, selgitab konkursi võitjad välja lähinädalail,» märkis ta.

Lisaks hindajatele, saab oma lemmikut valida ka rahvas. Rahva lemmiku valimine algas albumi avaldamisega Järvamaa Eesti südamaa lehel facebookis ja lõpeb 13. juunil kell 8.00. «Albumis on avaldatud kõik konkursile laekunud pildid ilma autori nimeta,» lisas Leppoja.

Järvamaa turismiobjekte, maakonnas toimuvaid sündmusi, loodust, inimesi ja elu kajastava fotokonkursi «Minu Järvamaa» kuulutas maavalitsus välja aprilli lõpus. Tööde laekumise tähtaeg oli 5. juuni.

Fotokonkurss «Minu Järvamaa» rahva lemmikut saab valida siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles